Skip to main content
CUC 2023: Era digitalne zrelosti

Cijeli program »

CARNET ctrl - panel rasprava

Prije puštanja aplikacije CARNET ctrl u produkciju svim ciljanim korisnicima, CARNET je organizirao korisničko testiranje aplikacije za manji broj stručnjaka korisničke podrške, kako bi dobili povratnu informaciju o zadovoljstvu samom aplikacijom, ali i kako bi na temelju komentara stvarnih korisnika unaprijedili funkcionalnosti i korisničko iskustvo. Na panel raspravi razgovarat ćemo sa stručnjacima tehničke podrške koji su sudjelovali u korisničkom testiranju o njihovim zapažanjima, komentarima te idejama za unapređenje aplikacije CARNET ctrl.

Mirna Ljubić Tustonjić
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET
Croatia

Djelatnica CARNET-a, Odjel mrežne infrastrukture. Radi u službi Mrežne usluge CARNET-a na razvoju i administraciji nadzorno-upravljačkih alata te je zadužena za koordinaciju i vođenje projektnih aktivnosti unutar Odjela mrežne infrastrukture.

Saša Davidović
CARNET
Croatia

Djelatnik CARNET-a, Odjel mrežne infrastrukture. Radi u službi Mrežni operativni centar (NOC) na poslovima nadzora i upravljanja jezgrenom i pristupnom mrežnom infrastrukturom, te sudjeluje u više CARNET-ovih projektnih aktivnosti unutar Odjela mrežne infrastrukture.

Daniel Zima
CARNET

Daniel Zima diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. S radom u CARNET-u započinje 2020. godine kao inženjer u Odjelu mrežne infrastrukture. Radi u službi Mrežne usluge CARNET-a na razvoju i administraciji nadzorno-upravljačkih alata.

Potrebno predznanje:
-

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2022 Zakon Group LLC