Skip to main content
CUC 2023: Era digitalne zrelosti

Cijeli program »
Prezentacija
View File
pptx
2.2MB

e-Škole iz perspektive NOC-a

Glavna ideja prezentacije jest podizanje razine razumijevanja između CARNET-ovog Mrežnog operativnog centra i korisnika projekta e-Škole, s najvećim naglaskom na stručnjake za tehničku podršku.

Korisnicima će biti ukratko predstavljene svakodnevne radne obveze CARNET-ovog Mrežnog operativnog centra kojima se postiže neprekidna stabilnost, kao i kvaliteta povezanosti svih ustanova na Internet.

Također, prezentacijom će korisnicima biti predstavljene i razne mogućnosti, kao i savjeti koji će im služiti za lakše upravljanje školskom mrežom na osnovu svih alata i mrežne opreme koje su kroz projekt e-Škole dobili.

Antonia Jukica
CARNET
Croatia

Antonia Jukica, rođena u Splitu, trenutno živi i radi u Zagrebu. Na FESB-u u Splitu stječe titulu stručne prvostupnice inženjerke elektrotehnike te potom u Zagrebu na TVZ-u i titulu magistre inženjerke elektrotehnike. Svoju karijeru u CARNET-u započinje u studentskim danima radeći kao Helpdesk agent u timu za svakodnevno pružanje podrške korisnicima projekta ”e-Škole: Razvoj sustava digitalno zrelih škola”, a potom se, u želji za stjecanjem novih znanja i vještina iz područja mrežnih tehnologija, zapošljava u CARNET-ovom Mrežnom operativnom centru (NOC-u) gdje i danas radi. Na poslu svakodnevno komunicira s korisnicima, radi na otklanjanju mrežnih poteškoća i rješavanju raznih mrežnih upita, sve u svrhu neprestanog nadzora CARNET mreže s ciljem predviđanja potencijalnih izazova. Također, u sklopu projekta e-Škole radi na pripremi CPE uređaja, konfiguraciji, održavanju infrastrukture postavljene za potrebe projekta, pružanju podrške vanjskim izvođačima projekta i pregledu projektne dokumentacije.

Potrebno predznanje: SSS

 


Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2022 Zakon Group LLC